Baschetbalistele lui „U” Cluj au început cu stângul anul 2022

Baschetbalistele lui „U” Cluj au început cu stângul noul an 2022, fiind învinse categoric de formația CSM Satu Mare, scor 96-42 într-o partidă disputată sâmbătă, 8 ianaurie, în sala LPS din Satu Mare.

Studentele pregătite de grecul Ioannis Koukos și Vlad Bota au fost surclasate fără drept de apel și nu au reușit să le pună probleme sătmărencelor, nereușind să facă față iureșului gazdelor care s-au impus în toate cele patru sferturi cu 24-15, 28-11, 22-12 și respectiv 22-4.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Alexandra Uiuiu, cu 11 puncte, fiind urmată de Andreea Fleșer cu 8 și Khiana Johnson cu 6 puncte.

În etapa următoare, ”U” va juca miercuri, 12 ianuarie, de la ora 12, pe teren propriu, cu Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Meciul va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *