CFR Cluj are probleme cu amicalele în Spania din cauza COVID. Încă două meciuri de pregătire sunt în pericol

CFR Cluj se află într-un cantonament în Spania, în regiunea Oliva Nova, unde și-a programat trei amicale, din care unul a căzut deja din cauza infectărilor cu COVID-19.

În data de 4 ianuarie, CFR a anunțat că a stabilit trei partide de pregătire în Spania: cu St. Gallen (11 ianuarie), cu Lugano (13 ianuarie) și cu Ferencvaros (15 ianuarie).

Feroviarii au anunțat că primul amical, cu St. Gallen, a fost anulat după ce elvețienii nu au mai făcut deplasarea în Spania.

De asemenea, Lugano (locul patru în Elveția) a transmis că a anulat cantonamentul din Spania, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19 în cadrul echipei, iar campioana Ungariei, Ferencvaros, a raportat câteva cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar a făcut deplasarea în cantonamentul din Spania. Totuși, echipa maghiară nu a confirmat deocamdată disputarea meciului cu CFR Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *