CFR Cluj, a doua victorie în cantonamentul din Spania

CFR Cluj a obținut a doua victorie din stagiul de pregătire din Spania, scor 4-3 (0-1), în fața formației de liga patra UD Alzira, în cadrul unui meci disputat sâmbătă, la Oliva Nova.

Surprinzător, gruparea de ligă a patra spaniolă a reușit să o țină în șa pe campioana României și chiar să preia conducerea prin Perez, în minutul 5, iar 0-1 a fost scorul pauzei.

În partea secundă, Păun și o dublă din penalty a lui Deac au dus-o pe CFR Cluj în avantaj pe tabelă, în minutule 63, 65 și 71. Spaniolii au redus din avantaj în minutul 79 prin Belizon.

Graovac a făcut 4-2 pentru CFR în minutul 77, iar Alzira a bifat a treia reușită prin Zarzo (81).

Echipa de start a CFR-ului: Bălgrădean – R. Bălan, Bouhenna, Cestor, Susic – Hoban, M. Bordeianu, Sigurjonsson – Chipciu, S. Buş, Petrila

În repriza secundă au jucat: Hindrich – Cr. Manea, Graovac, Burcă, Camora – Itu, K. Boateng, C. Deac – V. Costache, Debeljuh, Ad. Păun.

Meciul a fost transmis online și poate fi văzut mai jos:

În primul său meci de verificare din Spania, CFR a învins o altă formaţie de liga a patra, CF La Nucia, cu 1-0.

Luni, 17 ianuarie, e ultima zi în stagiul de pregătire din Spania, după care feroviarii vor reveni la Cluj pentru a pregăti derby-ul cu FCSB.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *