Fanii lui „U” Cluj au făcut show la reunirea echipei. „Demonstrați-ne că luptați cu demnitate și purtați tricoul acesta cu mândrie”

Un grup numeros de fani ai Universității Cluj au fost prezenți marți, 18 ianuarie, la reunirea echipei de la Cluj Arena pentru a-i încuraja pe elevii pregătiți de Erik Lincar în meciurile rămase până la play-off-ul Ligii a 2-a.

Suporterii au afișat un banner uriaș cu mesajul „Totul pentru U”, au aprins torțe și au cântat celebrele scandări ale peluzei, creând o atmosferă incendiară.

Jucătorii au cântat și ei cu fanii și au aplaudat, iar la final și-au făcut poze.

Unul dintre liderii galeriei Universității le-a transmis jucătorilor un mesaj mobilizator la reunirea de astăzi. Acesta le-a cerut să poarte cu mândrie tricoul echipei și să demonstreze și să lupte cu demnitate.

„Haideți să nu uităm care este scopul vostru la echipa asta, noi suntem lângă voi. Am trecut peste orice problemă la club. Facem orice pentru echipa asta, demostrați-ne că luptați cu demnitate și purtați tricoul acela cu mândrie. Țineți cont că pentru noi este foarte important aportul fiecăruia de aici, indiferent că are experiență, indiferent că este junior, indiferent că e primul contact cu U Cluj. Nu contează. Pentru noi cine îmbracă tricoul acesta să o facă cu mândrie până la capăt. Asta vrem să vedem noi de la voi”, le-a strigat suporterul.

Articol realizat de Vasile Manu, Tiberiu Fărcaș și Cătălin Stroia

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *