Cordoș le cere suporterilor lui „U” Cluj să aibă răbdare și încredere: „Suntem în negocieri cu doi mijlocași. Nu este nimic concretizat cu oferta pentru Dican”

Managerul general al Universității Cluj, Andrei Cordoș, le-a cerut suporterilor să aibă răbdare și încredere cu privire la viitoarele transferuri. Acesta a susținut că clubul este în negocieri cu doi mijlocași cu experiență, iar după ce au rezolvat partea defensivă acum se trece la linia mediană.

Cordoș a mai precizat despre posibila plecare a lui Victor Dican la FC Botoșani că nu este nimic concretizat în ceea ce privește această mutare.

„Sunt destul de mulțumit de ce am găsit și ce condiții avem în momentul de față până plecăm în Antalya. Băieții se pregătesc destul de bine și așa cum așteaptă toată lumea ne dorim să aducem cât mai curând restul de transferuri pe care ni le dorim.

Ne dorim cu toții să avem puțină răbdare și asta le transmit și suporterilor. Să nu credeți că ne vom opri aici, încercăm să luăm cele mai bune decizii și din această cauză și la cei doi jucători pe care i-am adus am fost atenți. Ce pot să vă spun 100% este că ne mai dorim doi mijlocași și suntem în discuții concrete cu ei, amândoi sunt la echipe unde evoluează în campionatele lor, deci nu sunt jucători liberi de contract. Unele negocieri mai durează, dar asta nu înseamnă că ne oprim aici.

Avem și jucători de atac despre care vorbim, dar ne-am dorit să încheiem partea defensivă și am reușit până acum. Urmează compartimentul median și apoi vom vedea în atac.

Noi cerem puțină răbdare, haideți să avem încredere. Erik a demonstrat că a reușit să formeze în vară un grup și ne dorim să mergem în acea direcție, nu putem să aducem orice jucători, iar noi asta facem, ne uităm și decidem împreună. E foarte important să înțeleagă lumea că acum la Universitatea Cluj deciziile se iau împreună.

Am discutat cu Gabriel Vasvari, el își dorește să se revină acasă, dar mai are șase luni de contract cu Sepsi. În momentul de față șansele sunt scăzute să vină, pentru noi ar fi un jucător foarte bun”, a declarat Andrei Cordoș la podcastul 100%U

Despre Victor Dican și posibila sa plecare de la Universitatea

„Un jucător foarte bun care ne-a ajutat, ne ajută în continuare, există discuții așa cum am declarat, a venit o ofertă concretă pentru el, o analizăm împreună. Momentan nu am ce să vă spun pentru că nu este nimic concretizat”, a mai declarat managerul Andrei Cordoș.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *