Un fost jucător reacționează după plecările de la Universitatea: „U” Cluj is not a business „

Fostul jucător al Universității Cluj în perioada 2012/2013, Apostol Muzac a sugerat conducerii Universității Cluj într-un comentariu de pe pagina de facebook a site-ului Sportul Clujean că ar trebui aduși jucători pentru a acoperi posturile libere pentru a avea șanse reale de promovare.

” „U” Cluj, la care am fost eu are nevoie de 2 fundași, 2 mijlocași și 2 atacanți, peste nivelul la care este acum echipa pentru a putea promova și a se bate la play-off. ….”U” Cluj is not a business, is the famous team of Cluj(n.r. „U” Cluj nu este un business, este cea mai faimoasă echipă a Clujului)” a transmis fostul mijlocaș al alb-negrilor.

Apostol Muzac este un fost mijlocaș al Universității Cluj, care a evoluat în tricoul alb-negru în perioada 2012/2013 timp de 24 de meciuri și a înscris de 2 ori. Prima dată a adus victoria cu Astra Giurgiu pe Cluj Arena după ce a transformat o lovitură de pedeapsă în victoria cu 2-1 în fața giurgiuvenilor. Al doilea gol l-a marcat într-o partidă câștigată cu Rapid de „șepcile roșii” în Giulești cu 4-1, atunci Apostol Muzac marca al treilea gol al „studenților”.

De asemenea , acesta a mai oferit un moment spectaculos atunci când a intrat între buturi într-o victorie cu Concordia Chiajna 1-0, după ce Ionuț Boșneag a fost eliminat.

Foto: Prosport

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *