CFR Cluj aduce un portar din serie A

Răzvan Sava (19 ani-portar) este pe cale să ajungă la formația feroviarilor, după ce Torino și CFR Cluj ar fi ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului. Acesta va trebui să lupte pentru un post de titular cu Otto Hindrich și Cristi Bălgrădean.

„Portarul român se întoarce în țara sa. Acord încheiat între CFR Cluj și AC Torino pentru transferul definitiv al portarului.” a anunțat publicația italiană TuttomercatoWeb

De altfel transferul portarului a fost confirmat și de președintele Cristi Balaj în cadrul emisiunii Fotbal Club:

„L-am adus pe Răzvan Sava, portar de la Torino, care respectă regula U21. Și a mai venit Daniel Birligea, un atacant de 21 de ani, care a jucat etapă de etapă în Serie C. A fost important să aducem jucători care au jucat! Sava a apărat mai puțin, dar la portari este mai greu. El a fost cochetat și cu echipa națională, a fost rezerva lui Otto Hindrich. Suntem obligați să aducem, vrem să ne asigură și viitorul, nu gândim doar pe termen scurt.” a explicat Cristi Balaj în urmă cu câteva zile.

Răzvan Sava (19 ani) este al patrulea portar al celor de AC Torino. Acesta a fost crescut de Academiile celor de la Juventus și Lecce înainte să ajungă la formația torineză. Sezonul trecut a apărat 27 de meciuri pentru AC Torino în Primavera.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *