CFR Cluj se întărește din Italia. Un mijlocaș italian cu cetățenie română, ultima achiziție în tabăra campioanei

CFR Cluj a bifat o nouă achiziție în această iarnă prin aducerea italianului cu cetățenie română Raoul Mal, 21 ani, care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și vine de la formația Pistoiese din Serie C din Italia.

Transferul a fost anunțat oficial de italienii de la tuttomercatoweb. Mal a semnat pe 3 ani și jumătate cu campioana României.

Mijlocașul nu s-a remarcat prea mult în Serie C, unde a evoluat în 15 partide pentru Pistoiese în acest sezon și o dată în Cupa Italiei, având 0 goluri și 0 pase decisive.

Tânărul jucător care are cetățenie română a venit în vara lui 2020 la Pistoiese, unde a evoluat în 43 de partide. Acesta s-a format la formația Pro Vercelli.

„Am adus un under care să fie rezerva lui Petrila sau poate chiar să joace de la început. Nu am avut timp să îmi dau seama prea mult, dar am văzut calități foarte bune la el. Sper să facă față în Liga 1, pentru că în liga a treia din Italia nu e ușor să joci. Mi se pare un băiat inteligent, acuma sper să văd dacă poate să joace la CFR”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meciul cu FC Botoșani.

CFR Cluj a mai transferat recent doi fotbaliști din Italia, pe Birligea (Teramo Calcio) și R. Sava (Torino).

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *