Criză la CFR Cluj? Dan Petrescu, după a treia remiză consecutivă. „E prima oară în cariera mea când mi se întâmplă asta”

CFR Cluj a înregistrat sâmbătă seara, la Craiova, a treia remiză consecutivă, după ce a fost egalată, din nou, în prelungiri. Feroviarii nu au obținut nicio victorie în 2022.

Antrenorul Dan Petrescu a declarat că echipa campioană nu va fi decisă până la finalul play-off-ului. Acesta a susținut că rivala FCSB are un lot mai valoros decât campioana ultimelor patru sezoane.

„E prima oară în cariera mea când se întâmplă să deschid scorul și să nu câștig în trei meciuri la rând. 100% e prima oară și am fost și la echipe mici, dar nu mi s-a întâmplat acest lucru. Fotbalul nu e știință exactă, se poate întâmpla orice.

Știu ce echipă are FCSB, ce echipă are Craiova, nu e o diferență de valoare. Dacă vedem valoarea lotului, jucător cu jucător, e mai mare la FCSB decât la CFR Cluj. Faptul că noi am câștigat niște meciuri la rând, era normal să vină, pentru că n-am jucat cu echipele de play-off. Acum jucăm cu UTA, Sepsi, Voluntari, Rapid. Eram conștient că titlul se va juca până în ultima etapă din play-off”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Petrescu, supărat pe programarea meciurilor

Antrenorul CFR-ului a acuzat modul cum sunt programate meciurile în Liga 1. CFR urmând să evolueze marți, 8 februarie, pe teren propriu, cu UTA Arad, de la ora 17:30.

N-am timp să văd meciul ăsta, eu trebuie să plec acum, pentru că programarea noastră a fost făcută extraordinar. Peste două zile jucăm, le mulțumim celor care ne ajută… și vor să nu mai stăm pe primul loc. Dacă plec cu mașina, nu cu avionul, ajung cu o zi înainte de meci, adică luni.

Cum să pui marți meciul, când noi am terminat meciul duminică? Mi se pare penibil că suntem programați marți. N-am timp să mai vorbesc de meciul ăsta. Nu știu când joacă Craiova, dar noi jucăm peste două zile, dacă vi se pare corect”, a mai precizat Bursucul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *