UTA Arad s-a trezit cu autocarul vandalizat înaintea meciului cu CFR Cluj. Poliția îi suspectează pe fanii rivalei ”U” Cluj

Clubul de Liga 1, UTA Arad a avut parte de o surpriză neplăcută înaintea partidei cu CFR Cluj, programată astăzi, de la ora 17:30, după ce echipa s-a trezit cu autocarul vandalizat.

Potrivit BZC, arădenii erau cazați la hotelul Sunny Hill.

Politia a deschis o anchetă. Există în cadrul ei suspiciuni asupra unor fani ai lui ”U” Cluj, echipă de liga 2, rivala concitadinei CFR, au spus surse din Poliție pentru Sportul Clujean.

Fanii ultras ai lui UTA si „U” sunt învrăjbiți după ce arădenii i-au atacat pe clujeni în mai 2010 într-o benzinărie, după un meci direct. Fanii arădenilor i-au agresat și le-au spart geamurile autocarului cu care se deplasau suporterii ”șepcilor roșii”. De atunci frăția UTA-”U” Cluj s-a rupt definitiv.

De asemenea este cunoscută rivalitatea dintre galeriilor Universității Cluj și a celor de la UTA Arad, după ce „studenții” s-au înfrățit cu cei de la Dinamo, iar fanii „Bătrânei Doamne” au decis să se alieze cu CSA Steaua.

Vom reveni.

Text de Catalin Stroia, Tiberiu Fărcaș, foto BZC.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *