Reacția lui Varga, după oferta lui Becali la Omrani:” Nu lasă Billel pasărea din mână pe o poveste de pe gard”

Omrani se află în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, iar după 30 iunie dacă nu va semna prelungirea este liber să aleagă un alt club. În ultimele zile au existat mai multe tatonări la vârful francez cu origini algeriene din partea lui Gigi Becali, care l-a dorit și în trecut pe atacantul crescut de Olympique Marseille la FCSB.

„Merită să-i dau 400.000-500.000 de euro primă la semnătură, că vine gratis, chiar dacă va juca la noi de la vară. Are 26 de ani, e cel mai bun atacant, pot să iau oricând un milion de euro pe el. Și acum, dacă am anunțat asta, poate nu o să-l mai bage în teren meciurile următoare” a spus Gigi Becali la Digisport miercuri după victoria FCSB-ului cu Academica Clinceni 3-0.

Patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga a ținut să lămurească situația lui Omrani și vede încercările lui Becali mai mult niște povești.

„Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră. Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR. Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el. Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniștit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, știm ce fel de om este.” a precizat Nelu Varga, patronul CFR-ului pentru GSP‘.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *