„U” Cluj, eliminată din Cupa României de CSM Galați. „Studentele” au fost „restante” la handbal

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a suferit o înfrângere, la limită, sâmbătă, 12 februarie, pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, împotriva formației CSM Galați, scor 29-31 (11-16), fiind eliminată astfel din Cupa României.

Confruntarea din Sala Sporturilor din Cluj a fost una extrem de echilibrată și strânsă în prima repriză, cele două formații jucând de la egal la egal. Gălățencele au avut un plus în joc și au fost mai concentrate, reușind să preia inițiativa și conducerea pe tabelă, „studentele” gafând foarte mult și ratând multe ocazii.

Clujencele au fost conduse la pauză cu scorul de 11-16, iar în partea a doua tot la oaspetele s-au aflat la timona partide, menținându-se la conducere.

Elevele pregătite de Ioan Ani Senocico nu au avut sorți de izbândă în partea a doua, fiind condusă pe toată durata partidei. Alb-negrele au avut un moment bun de joc când s-au apropiat la două goluri în minutul 42 (21-23), însă nu au avut șansa să întoarcă soarta partidei și au pierdut.

Cea mai bună marcatoare a Unviersității Cluj a fost Larisa Șerban, cu 9 goluri, urmată de Diana Nichitean, cu 7 goluri, Corina Cordoș și Alexandra Orsivshi, ambele cu 4 goluri, Andreea Bărbos (3) și Bianca Zegrean (2).

De la CSM Galați, cele mai bune marcatoare au fost Andruța și Bichir, cu 7 goluri, Lopătaru și Prescura (5 goluri), Eiler și Mureș (2) și Merla, Manolachi și Marcu, toate cu câte 1 gol.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *