CFR Cluj s-a înțeles cu golgheterul lui Gaz Metan Mediaș

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul fundașului central brazilian Yuri Matias (27 de ani). Acesta a fost achiziționat pentru suma de 100.000 de mii de euro + alți 50.000 de mii de euro în funcție de performanțele fundașului la campioana României potrivit Fanatik.ro.

Aceeași sursă menționează faptul că acesta a fost principalul motiv pentru care antrenorul Ilie Poenaru a decis că să nu-l utilizeze pe Yuri Matias, golgheterul formației medieșene.

Mutarea a fost confirmată la puțin timp de Cristi Balaj, președintele feroviarilor pentru LookSport+

„Da, aşa este! Cu Yuri s-a discutat prin persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului. S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League” a spus Cristi Balaj pentru LookSport +.

Yuri Matias este golgheterul celor de la Gaz Metan Mediaș în acest sezon cu 5 goluri și o pasă de gol în 21 de meciuri în toate competițiile.

foto: Digisport

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *