Erik Lincar, despre cum l-a ratat pe Victor Dican când antrena o altă echipă: „Omul pe care l-am trimis să-l urmărească l-a semnat cu „U” Cluj”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar a povestit în cadrul conferinței de presă de astăzi despre cum a ratat transferul lui Victor Dican în perioada când antrena o adversară a Universității Cluj.

M-a sunat acum 2-3 ani un prieten din Vâlcea și mi-a spus să-l urmăresc pe Dican, care în acel moment era la Metalurgistul Cugir. Având cunoștințe prin Cluj, am rugat pe una dintre ele să-l urmărească și să-i spună dacă vede vreo anumită calitate la acest jucător așa cum auzisem. În schimb am luat plasă la acea vreme, fiindcă acea acea cunoștință văzându-l la Cugir într-un meci cu „U” Cluj l-a semnat chiar în acea seară.” a povestit Erik Lincar.

Victor Dican a început fotbalul la Râmnicu Vâlcea, unde a fost transferat de Metalul Cugir. În sezonul 2019/2020 Universitatea Cluj a reușit să-l aducă gratis pe mijlocașul defensiv, care a îmbrăcat tricoul alb-negru până în această iarnă.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.