„U” Cluj a lămurit transferul lui „Nicky” Pîrvulescu:” Am primit o sumă de bani de la Chiajna”

Universitatea Cluj s-a despărțit de Nicky Pîrvulescu, imediat după ce echipa a revenit din cantonamentul din Antalya. Antrenorul clujenilor, Erik Lincar și directorul sportiv Gabriel Giurgiu au oferit explicații privind plecarea surprinzătoarea a lui Nicky Pîrvulescu la Concordia Chiajna în cadrul unei conferințe de presă.

„Anul trecut când am venit la club am avut o discuție cu el, atunci i-am explicat că îi mai acord o șansă dacă mă voi putea baza în acest sezon. Am crezut în Nicky că are calități foarte bune, dar în ultimii ani la „U” eficiența acestuia a fost una scăzută. Dacă stăm să analizăm acesta a jucat în 12 meciuri, 3 l-am băgat titular și l-am scos imediat după pauză. Pe poziția sa eficiența se măsoară prin pase de gol și goluri, lucru pe care nu l-a făcut în afară de o recuperare importantă la golul lui Haită cu FC Brașov „ a spus Erik Lincar.

Gabi Giurgiu a completat spunând că echipa a primit o sumă de bani.

„Transferul lui Nicky Pîrvulescu la Concordia Chiajna a reprezentat o afacere bună pentru noi, el aducând o sumă bani în contul clubului ” a precizat Gabi Giurgiu, fără să divulge suma .

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *