Andrei Cordoș, manager „U” Cluj, despre proiectul socios: „Este în stand-by, rămâne de actualitate, dar prioritară este promovarea”

Managerul general al Universității Cluj, Andrei Cordoș, a lămurit situația proiectului socios în care fanii devin membri cotizanți ai clubului, miercuri dimineata, la Sportul Clujean LIVE!.

Acesta a declarat că proiectul socios nu a fost abandonat de către club, mai este de actualitate, însă este pus pe stand-by până la promovare, acesta fiind obiectivul principal.

În momentul de față l-am analizat puțin și pot spune că este de actualitate, dar probabil pe hold.

Ar trebui să începem sa îl promovăm din nou, însă în momentul de față ne concentrăm atât de tare pe ceea ce înseamnă promovare încât ne dorim să facem prima dată lucrurile, să demonstrăm că putem face ceva, după care să venim cu acea promovare și să atragem oamenii lângă noi și să le cerem anumite chestii, să fie lângă echipă și atunci de asta a rămas puțin în stand-by”, a declarat Cordoș la Sportul Clujean LIVE!

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *