Andrei Cordoș:” Poate vom face un meci jucat între noi jucătorii mai tineri și cei mai vechi din generația domnului Sabău”

În cadrul emisiunii Sportul Clujean Live, Andrei Cordoș a primit o propunere referitoare la un meci de retragere pentru el, Gabriel Giurgiu, George Florescu, Dorin Goga și Octavian Abrudan din partea suporterului Rusu Darius. Acesta a explicat faptul că i se pare o idee destul de bună și că în următoarea perioadă nu ar strica ca acest lucru să fie pus în aplicare, dar mai mult să existe și un meci între generații.

„Nu ne-am gândit să facem, dar din câte știu meciul de retragere a lui Gabi Giurgiu și a lui Octavian Abrudan a fost cu PAOK. 100% jucătorii care au venit și ajutat „U” Cluj în 2016 merită un meci de retragere. Voi vorbi și cu Gabi și ne vom gândi cum să facem acest lucru în aplicare. Poate vom face un meci între noi cei mai tineri și jucătorii mai vechi din generația domnului Sabău în care să joace Marius Popescu sau Cristi Pojar. ” a precizat Andrei Cordoș

Foto: Universitatea Cluj/ Silviu Cristea

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *