Voleibaliștii clujeni primesc sâmbătă vizita viceliderului Diviziei A1, Steaua București

Echipa de volei masculin a lui „U” Cluj va primi vizita formației Steaua București, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Partida dintre cele două formații contează pentru etapa a 20-a a Diviziei A1, iar diferența din clasament este una mare, Steaua se află pe locul 2, aflată în urma campioanei Arcada Galați, de care o despart 3 puncte, în timp ce clujenii ocupă penultimul loc.

Meciul dintre „U” Cluj și Steaua București va începe sâmbătă 26 februarie la ora 18 și va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, la care „studenții” și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Accesul în sală se face în limita a 50% din capacitatea sălii iar participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *