U-BT Cluj înfruntă în această seară Târgu Jiu, în BT Arena și vor să își păstreze invincibilitatea în campionat

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania va primi vizita astăzi, 28 februarie, în BTarena, formației CSM Târgu Jiu, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct pe FRB TV.

Biletele sunt disponibile printr-un click AICI. Tichetele vor putea fi achiziționate și la casieria de la BTarena, care va fi deschisă luni, la ora 17:00. 

Baschetbaliștii clujeni pregătiți de Mihai Silvășan au avut pauză o săptămână, în urma confruntărilor echipelor naționale.

România a jucat cu Albania la Ploiești și a obținut o victorie, iar Patrick Richard a fost unul dintre principalii remarcați, în vreme ce Luca Colceag și Ștefan Grasu au participat la rândul lor la acțiunea naționalei. De asemenea, Karel Guzman joacă pentru naționala Cubei și va absenta la duelul de astăzi din campionat.

Richard și compania vor să treacă peste eșecul din Cupa României, acolo unde au pierdut în semifinale cu CSO Voluntari. Drept urmare, formația ardeleană se axează acum pe Liga Națională și pe faza superioară a Basketball Champions League.

În campionat, U-Banca Transilvania este invincibilă, conducând clasamentul, prin cele 18 victorii consecutive. Astfel, alb-negrii pornesc cu prima șansă în fața gorjenilor, care ocupă locul 13.

Trupa din Târgu Jiu a înregistrat 5 rezultate pozitive și alte 15 eșecuri. Performanțele din actualul sezon i-au determinat pe oficialii gorjeni să opereze modificări la nivelul băncii tehnice. La nivelul lotului, CSM mizează pe doi jucători importanți în Liga Națională, Porter Troupe și Titus Nicoară. Troupe este cel mai bun marcator al oltenilor, acesta acumulând medii de 14 puncte pe meci.

În tur, U a obtinut victoria cu scorul de 85-70. După întâlnirea cu CSM Târgu Jiu, clujenii se vor deplasa în Cehia, pentru disputa cu Prometey din Basketball Champions League. 

„Sunt foarte entuziasmați că jucăm din nou. Am avut o perioadă după Cupa României în care am făcut pauză trei zile. Am revenit la antrenamente cu puțini jucători. Patru baschetbaliști din rotația de bază au lipsit, fiind plecați la echipele naționale. Nu am putut să facem antrenamente complete, normale. Ieri a fost primul antrenament cu toată echipa. Ne-am pregătit bine, așteptăm meciul cu Târgu Jiu. Suntem pregătiți și ne dorim victoria”, a declarat Mihai Silvasan.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *