Panduru vrea revanșa după barajul pierdut cu Hermannstadt: „Jucătorii de la „U” trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni”

Universitatea Cluj va înfrunta mâine, 8 martie, de la ora 19:00, la Mediaș, formația sibiană Hermannstadt. Înaintea acestei dispute cu ocupanta locului 2 din divizia secundă, preparatorul fizic al echipei, Cristian Panduru s-a arătat optimist și crede că studenții au toate șansele să câștige partida.

Am început acest an cu dreptul și sperăm să facem la fel și în următoarele meciuri. Avem ceva pe suflet și acum pentru că la meciul cu Astra am călcat strâmb și vrem să dovedim că ceea ce se face bun la „U” Cluj va fi dat și pe teren. Îi respectăm pe cei de la Hermannstadt, dar cel mai bine ar fi să ne gândim la noi și nu la faptul că ei au cel mai bun atac din Liga 2.

Noi mergem acolo pentru locul 2 și pentru a acumula cât mai multe puncte. Sperăm ca în ultimele 12 finale rămase să dăm totul și să câștigăm. Vrem să ne luăm revanșa pentru barajul pierdut, iar jucătorii trebuie să fie mult mai motivați ca de obicei și să dovedească că sunt cei mai buni”, a spus Panduru.

În aceeași notă optimistă cu Panduru s-a arătat și Dragoș Tescan, jucător care a deschis scorul cu o execuție superbă în meciul trecut cu Concordia Chiajna.

„Eu un meci care pe mine personal mă motivează. Este un meci important ținând cont că au adus jucători de calitate. Au jucători cu foarte mare experiență la Liga 1, dar ca nivel de grup consider că suntem cu mult peste ei. Mă bucur că evoluțiile mele au fost constante în această perioadă și am reușit să înscriu de câteva ori și sper să fac același lucru și mâine”, a precizat Dragoș Tescan.

Meciul cu Hermannstadt Sibiu va avea loc marti, 8 martie, de la ora 19:00 la Mediaș.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.