Tescan trage linie după sezon regular: „Puteam face o muncă mai bună, am pierdut 3 puncte importante cu Astra, dar e important că am reușit clasarea pe locul 2”

„U” Cluj a încheiat sezonul regular cu o victorie în fața Dunării Călărași, scor 3-0 și începe play-off-ul de pe locul 2 în eșalonul secund. La final, marcatorul primului gol, Dragoș Tescan, a tras concluziile meciului cu Dunărea Călărași, dar și a sezonului regular.

„A fost un meci pe care l-am tratat la fel ca și pe celelalte, un meci care trebuia câștigat și mă bucur că am înscris din nou. Nu cred că am fost relaxați azi, am intrat motivați și am realizat ceea ce ne-a spus antrenorul. Cu siguranță puteam face o muncă și mai bună, am pierdut acele 3 puncte cu Astra, dar e important că am reușit să terminăm acest sezon regular pe un loc, care să ne ducă la promovare directă și sperăm la un loc 1 sau 2 și la final” ,a spus Dragoș Tescan.

„Vor urma meciuri importante în play-off pe care va trebui să le gestionăm cât putem de bine. N-am vreo preferință pentru un adversar anume la început. Toate echipele sunt bune și de aceea au intrat în play-off. Nici Slobozia nu este vreo surpriză ținând cont că au doar 13 goluri primite și o să tratăm fiecare meci la fel” ,a mai afirmat vârful Universității Cluj.

La final acesta le-a mulțumit fanilor pentru suportul acordat în acest sezon.

Le mulțumim suporterilor pentru că sunt alături de noi la fiecare meci. La Mediaș suportul lor a fost foarte important, au fost atunci aproape pe tot stadionul. „, a încheiat Tescan.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.