Lincar, cu gândul la victorie în derby-ul cu Petrolul: „Așteptările noastre sunt mari, mergem la luptă să obținem toate punctele”

Universitatea Cluj va disputa prima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a, în deplasare, la Ploiești, cu Petrolul, sâmbătă, 12 martie, de la 17:30. Antrenorul Erik Lincar a prefațat partida și s-a arătat optimist în ceea ce privește șansa echipei de a câștiga partida de pe „Ilie Oană”.

„Un adversar redutabil mai ales pe teren propriu. Au făcut doar un egal cu Buzău pe teren propriu anul acesta, dar diferențele sunt majore față de anul trecut când în luna decembrie am jucat pe „Ilie Oană”, în ceea ce ne privește pe noi. Vom avea 4-5 jucători noi în echipă, ea s-a schimbat într-un procent destul de mare. Am adus jucători cu calitate foarte bună și care au jucat la nivelul Ligii 1. Așteptările noastre sunt foarte mari, mergem la război cu încredere, în niciun caz să ne apărăm și să obținem toate punctele.

Nu ne îngrijorează revenirea lui Diarra. Noi va trebui să ne luăm toate măsurile pentru a-l bloca. Are șanse mari să evolueze de la început. Fundașii mei vor trebui să fie atenți pentru că Diarra este un jucător abil, cu viteză , marcator”, a spus Erik Lincar în conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

De asemenea, antrenorul „studenților” a considerat că a avut parte de o tragere norocoasă.

„În cazul unei victorii la Ploiești, va trebui să fim foarte atenți la meciul cu Slobozia. E posibil să jucăm de la o oră matinală, nu au condiții mai diferite față de celelalte stadioane și ne va aștepta un joc dificil. Am avut o tragere norocoasă aș zice pentru că din primele 4 etape 3 le vom juca în deplasare, dar va veni și reversul când vom avea 3 meciuri acasă și unul în deplasare la Steaua.”, a mai precizat antrenorul Universității.

La final, tehnicianul a explicat cum vede situația celor de la CSA Steaua.

„Nu știu ceea ce își propun ce-i de la Steaua, mai ales că nu au voie să promoveze. Eu unu aș fi considerat că locul Stelei ar fi trebuit să fie luat de o altă echipă”. a mai explicat Erik Lincar cu privire la situația celor de la CSA Steaua.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *