U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara din play-off-ul Basketball Champions League

Baschetbaliștii clujeni de la U-Banca Transilvania și-au aflat adversarii din play-off-ul Basketball Champions League, unde vor avea parte de un duel de foc, în urma tragerii la sorți care a avut loc astăzi la Bilbao, acolo unde va avea loc și Final Four-ul competiției.

U-BT Cluj a fost inclusă în urna capilor de serie și va da peste gruparea germană MHP Riesen Ludwigsburg, formație care a avut un record de 8-4.

Riesen s-a calificat în sferturile BCL după ce au terminat pe locul 2 Grupa I din Top 16, din care au mai făcut parte Hapoel Holon, JDA Dijon și Galatasaray Nef.

Cel mai bun jucător al germanilor este Justin Simon (14.7 puncte pe meci), americanul fiind lider și la recuperări (8 pe meci), capitol la care conduce întreaga competiție.

Primul meci al seriei va avea loc în 5/6 aprilie, cel de-al doilea în 12/13, iar dacă va fi nevoie cel de-al treilea se va disputa în 19/20 aprilie.

În cazul unei calificări în Final Four, „studenții” se vor duela în semifinale cu învingătoarea dintre BAXI Manresa și Unicaja Malaga. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *