„U” Cluj a suferit la Slobozia și a izbutit doar un egal cu ultima clasată a play-off-ului

Universitatea Cluj a remizat dramatic 2-2 cu Unirea Slobozia în cel de-al doilea meci din play-off-ul ligii secunde. Formația antrenată de Erik Lincar a condus cu 2-1 la începutul celei de-a doua părți, dar au fost taxați de gazde pe fondul jocului slab.

Universitatea Cluj a început cu stângul partida de la Slobozia și a fost aproape să primească gol încă din primele minute ale întâlnirii. Afalna a plecat pe contraatac și i-a pasat lui Gherghiceanu, care a finalizat puțin pe lângă poartă (min 5). Un minut mai târziu, faza s-a repetat când Afalna l-a depășit în viteză pe Ispas, dar centrarea sa a fost reluată pe lângă stâlpul din stânga de Bolohan (min 8). Camerunezul Afalna nu i-a mai iertat pe „studenți” și a deschis scorul cu capul, nemarcat de nimeni, în urma unei centrări perfecte a lui Bolohan 1-0 (min 13).

„Șepcile roșii” și-au anunțat revenirea ceva mai târziu. Tescan a avut prima șansă de a egala, dar șutul său din lovitură liberă a fost parat de Poiană (min 25). Un minut mai târziu, același Tescan a ieșit la rampă când reușit să obțină un penalty în urma unui fault neglijent a lui Coadă. Ely Fernandes s-a îndreptat spre balon și l-a executat simplu pe Poiană aducând egalitatea pe tabelă 1-1 (min 27).

Până la final, jocul a fost unul echilibrat, iar atacurile ambelor echipe au fost oprite printr-o serie de faulturi care au fragmentat jocul și s-a intrat la egalitate la pauză.

În prima repriză alb-negrii au trăit periculos la mai multe atacuri ale Unirii Slobozia. Camerunezul Afalna a fost pericolul numărul unu pentru defensiva „studenților”, care în cele mai multe rânduri a fost nevoită să-l faulteze pentru a-l opri în drumul spre poartă. În atac, Tescan a fost singurul jucător, care a arătat mai multă determinare în prima parte.

Universitatea a început cel de-al doilea mitan cum nu se poate mai bine. Valentin Alexandru i-a adus în avantaj pe alb-negrii după o lovitură liberă bătută impecabil la colțul scurt de la 19 metri (min 46) 1-2.

Unirea Slobozia a forțat în atac, iar după mai multe încercări la poarta lui Gorcea, gazdele au reușit egalarea. Formația lui Adrian Mihalcea a beneficiat de un corner din partea dreaptă, Coadă a reluat inițial, dar Gorcea a avut un reflex de senzație, însă Greu a fost pe fază și a împins mingea între ațe (min 72 ) 2-2.

Până la final, formația lui Erik Lincar a încercat să urce spre poarta lui Poiană, dar a avut probleme majore pe faza de construcție, nereușind nici măcar un șut pe poartă.

În partea a doua , studenții au lăsat garda jos după golul marcat de Vali Alexandru, astfel s-au văzut executați de gazde. Pe faza de atac, clujenii au avut destul de multe carențe astfel că nu au reușit să mai însemneze nicio fază mai importantă la poarta Unirii Slobozia în partea a doua.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj rămâne la 3 puncte în spatele lui Hermannstadt, iar joi 7 aprilie îi va înfrunta pe cei de la CSA Steaua.

Echipe de start:

Unirea Slobozia: Poiană- Ibrian, Dinu, Perju, Toma- Coada, Cruceru (Lazăr min 88 )- Greu(Gulceac min 74 ), Bolohan (Dorobanțu min 88), Afalna- Gherghiceanu (Silaghi min 65)

Rezerve: Ciupercă, Ivan, Mihai, Gulceac, Silaghi, Dorobanțu, Trașcu, Lazăr, Mustacă

Universitatea Cluj: Gorcea- Romeo, Ilie, Ispas Pîrvulescu, – Ioan, Pires (min 86 Haită)- Ely (Ribeiro min 82), Tescan (Balgiu min 66), Hofman- Alexandru (Boiciuc min 66)

Rezerve: Păun, Ciobanu, Dobrescu, Remacle, Haită, Gugu, Boiciuc, Balgiu, Ribeiro

Cartonașe galbene: Dinu, Perju/ Ilie, Ely

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *