Schumacher, deranjat de eliminarea lui Tofan:” Consider că a fost acordat peste limită. Fără niciun dubiu CFR este campioana României”

FC Argeș a pierdut cu 2-0 partida cu CFR Cluj și a rămas pe ultima poziție din play-off. La final Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al formației din Trivale s-a arătat resemnat după înfrângerea echipei sale.

„O greșeală pe care am făcut-o a schimbat soarta meciului. Am încercat să schimbăm sistemul și să mai aducem un atacant, dar nu am reușit mai mult. Consider că acel cartonaș roșu a fost peste limită, dar asta este decizia arbitrului. Sper ca și noi să arătăm că suntem echipa care merităm să fim în play-off și să evoluăm mai bine pe viitor.”, a spus Schumacher.

„Încercăm să-l încurajăm pe Miguel, chiar dacă a mai comis-o la Cluj, dar alături de el am reușit să ne îndeplinim obiectivul de a ajunge în play-off. Eliminările pe care le-am avut până în acest moment au fost corecte, dar nu pot să spun prea multe despre eliminarea lui Tofan.”, a mai explicat antrenorul oaspeților.

De asemenea, Schumacher a precizat faptul că este mulțumit de parcursul formației sale și obiectivul lor rămâne Cupa României.

„Am atins un obiectiv maxim obiectiv maxim pe care nimeni nu-l vedea posibil la început. Sunt echipe, care au un buget mai mare decât al nostru și trebuie să tragem la fiecare meci pentru a ne demonstra locul. Vor urma meciurile de Cupă cu Voluntari și sperăm să mergem în finală.”, a afirmat Schumacher.

La final acesta a precizat că o vede pe CFR Cluj campioană și în acest an.

ră niciun dubiu cred că CFR Cluj va fi campioana României din cauza parcursului arătat până acum și pentru constanța bună pe care o are totdeauna în joc, lucru care s-a văzut și azi.”, a încheiat antrenorul argeșenilor.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *