„Secundul” Alin Minteuan, dezamăgit după înfrângerea CFR-lui la Craiova: „Este supărare foarte mare”

Fără Dan Petrescu pe bancă la partida de la Craiova, suspendat, CFR Cluj revine fără niciun punct din deplasarea de pe Ion Oblemenco. Campioana României a fost învinsă la ultima fază a meciului.

Antrenorul secund Alin Minteuan a tras concluziile partidei la final.

”Nu cred că CFR a arătat ca o echipă mică pe final, dar lucrul acesta s-a repetat și meciul trecut, doar atunci ne-au egalat pe final, acum din păcate am pierdut trei puncte.

Este supărare foarte mare când pierzi un joc pe final. Până la urmă nu este nimic de făcut decât toată lumea să strângem rândurile, pentru că toți suntem implicați în această muncă. Este ușor să găsești vinovați la final, după un joc în care am jucat, totuși, cu o echipă bună, care în ultima perioadă practică un fotbal foarte bun.

Este echipa care a marcat cel mai mult în sezonul regulat, chiar și în acest playoff. Este clar că ne așteptam la un meci extrem de dificil. Am încercat să-i blocăm pentru că știam că joacă foarte, foarte mult pe linii. Am încercat cât am putut. A fost clar o strategie de joc pentru acest meci, dar din păcate acea fază nefericită de la final a făcut să pierdem în această seară. (…) Suntem încă pe primul loc și trebuie toată lumea să își păstreze încrederea”, a declarat Minteuan.

Următorul joc oficial pentru CFR Cluj va fi derby-ul cu FCSB, duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din Gruia, ultima etapă a turului din play-off.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *