Amical de top pentru CFR Cluj cu Dinamo Kiev pentru pacea în Ucraina. Refugiații vor avea acces gratuit și toate încasările din bilete vor fi donate

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 21:30, va avea loc un meci amical între CFR Cluj și Dinamo Kiev, iar legenda fotbalului românesc, Mircea ucescu, va sta pe banca ucrainenilor.

Toate încasările pentru această partidă vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor.

CFR 1907 Cluj va juca un meci caritabil pentru pace în compania formației antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, iar toate încasările din bilete vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor greu încercați de războiul din țara lor.

”Bilete pot fi cumpărate și online pe https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-dynamo-kiev/. Fiecare persoană poate achiziționa un număr nelimitat de bilete/comanda și chiar vă încurajăm să o faceți pentru a ne arăta sprijinul pentru vecinii noștri din Ucraina.

Refugiații ucraineni din România au acces gratuit la acest meci, trebuie doar să vină la casele de bilete de la stadion cu un document pentru a-și ridica biletul gratuit. Ne vedem pe stadion!”, a anunțat clubul CFR Cluj. 

Prețurile biletelor:

Tribuna 2 – 10 lei
VIP A și VIP B – 50 lei
În momentul în care se va umple Tribuna 2, vom deschide vanzarea si pentru Tribuna 1.

PROGRAM CASE DE BILETE:

MARTI: 12:00 – 16:00
MIERCURI: 12:00 – 21:30

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *