Panduru privește cu teamă meciul împotriva Concordiei: „Va fi un alt meci față de cel din sezonul regular”

Universitatea Cluj va disputa luni ,18 aprilie ,de la ora 17:30 partida împotriva Concordiei Chiajna, ultima din turul play-off-ului de promovare în Liga 1. În cadrul conferinței premergătoare, preparatorul fizic al „studenților”, Cristian Panduru a analizat problemele meciului cu Hermannstadt.

„Venim după un meci greu, în care am suferit foarte mult, dar cred că am avut ce să învățăm de la meciul de la Mediaș. Partida ne-a dat de gândit să muncim mai mult și să fim mult mai modești. Am jucat cu o echipă destul de bună, iar acolo sunt jucători care au jucat destul de mult timp în Liga 1. Ei au jucat cu promisiunea că li se vor plăti anumite restanțe pe care le au, astfel motivația lor a fost una mult mai mare, decât în mod obișnuit. Per total cred că a fost un rezultat bun atât pentru ei cât și pentru noi.”, a spus Cristian Panduru.

De asemenea, Panduru și-a lăudat adversarii de luni și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul arătat în ultimele meciuri și speră ca la meciul împotriva Concordiei să fie o asistență la fel de mare precum cea de la meciul cu CSA Steaua.

„Întâlnim luni o echipă puternică, care nu are nimic de pierdut. În general, toate echipe, care vin pe Cluj Arena sosesc motivate. Chiajna are un staff bun și jucători trecuți pe la liga 1 și sperăm la o victorie. Nu cred că va mai fi meciul din sezonul de la începutul anului. Va fi cu totul alt meci, dar avem încredere că vom duce la bun sfârșit ceea ce am început anul trecut. Totul lotul nostru este pregătit, nu avem probleme cu accidentările sau suspendările.” a mai precizat preparatorul fizic al clujenilor.

„Ne bucurăm pentru că fanii au venit la Mediaș și la CSA Steaua. Mi-aș dori ca și la meciul cu Concordia Chiajna să avem același public pe care l-am avut cu CSA.” a mai afirmat Panduru.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *