Rugbyștii de la „U” Cluj au făcut instrucție cu Suceava în primul meci al sezonului al Ligii Naționale

Echipa de rugby a Universității Cluj a obținut o victorie entuziasmantă și categorică la debutul în noul sezon competițional al Ligii Naționale, scor 133-6 (49-3), împotriva modestei formații CSM Suceava.

„Studenții” pregătiți de Cristian Săuan au controlat autoritar partida din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și au defilat pe teren, sucevenii fiind victimă sigură în fața clujenilor.

În prima parte, Suceava a bifat doar trei puncte, in timp ce alb-negrii au marcat 49 de puncte.

Suporterii clujeni au umplut micuța și cocheta tribună pentru a-și încuraja favoriții în drumul lor spre primul succes stagional.

În repriza a doua, alb-negrii au continuat să controleze autoritar partida și să domine meciul, înscriind 84 de puncte, în timp ce oaspeții au mai bifat doar trei puncte.

FOTO: Lucian Nuță

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *