Ianis Zicu acuză regula U21: „Mi se pare o mare greșeală să forțezi un portar pentru că poți să-i distrugi entuziasmul pentru fotbal”

Concordia Chiajna a cedat cu 3-1 în fața Universității Cluj în ultimul meci din turul play-off-ului de promovare. La final Zicu s-a arătat resemnat în urma prestației jucătorilor săi și i-a luat apărarea lui Aldescu, în ciuda erorii uriașe făcute de portar la golul lui Denis Ispas.

„De fiecare dată, când o să deschizi scorul nu înseamnă că o să câștigi partida. A fost eroarea jucătorului nostru tânăr (n.r. Aldescu) la primul gol și nu putem să-l judecăm. Eu sunt alături de el și mi se pare o mare greșeală să forțezi un portar sau jucător U21 pentru că le poți distruge tot entuziasmul lor pentru fotbal și toată plăcerea. Sper ca și colegii să fie alături de el.

Era dificil să promovăm. Este foarte clar că sunt 3 echipe care se bat pentru primele două locuri, iar noi și Slobozia ne batem pentru locurile de baraj. Ar fi cea mai mare rușine pentru fotbalul românesc să se schimbe regulamentul pentru cei de la CSA Steaua.”, a spus Ianis Zicu.

De asemenea, tehnicianul Concordiei a recunoscut că nu s-ar da înapoi în cazul în care va înfrunta Dinamo la baraj.

„N-ar fi ciudat pentru mine dacă aș juca baraj cu Dinamo. Sunt antrenor și vreau să mi fac meseria așa cum trebuie și nu m-ar interesa cu cine am juca, cu tot respectul pentru cei de la Dinamo, echipa la care m-am format.”, a mai afirmat Zicu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.