Ispas, indignat de aranjamentele Petrolului: „Nimeni nu ne ajută. Cu Petrolul, Slobozia a menajat 7 jucători”

Universitatea Cluj a câștigat cu 3-1 în fața Concordiei Chiajna și a redus din nou distanța la doar un punct față de Hermannstadt, ocupanta locului secund. Marcatorul primului gol al Universității Cluj, Denis Ispas s-a arătat indignat de faptul că unele echipe fac aranjamente aducând spre exemplu meciul dintre Unirea Slobozia și Petrolul Ploiești.

„Mai avem doar două meciuri în deplasare și restul pe teren propriu și ne dorim să scoatem maxim. Nu jucăm la egal, ci doar la victorie. Mă bucur că noi ne facem treaba.

Nimeni nu ne ajută. Toată lumea știe asta. Slobozia a menajat 7 jucători în meciul trecut(n.r. cu Petrolul Ploiești), iar cu noi vor veni să-și dea viața aici. Cu Hermannstadt, am făcut un egal și am câștigat și îi așteptăm și pe ei aici, că noi am avut norocul să jucăm numai în deplasare.” , a spus marcatorul primului gol al „studenților”.

De asemenea, Ispas s-a arătat bucuros de reușita de la 40 metri prin care a adus egalarea și vrea alături de coechipierii săi să promoveze direct în Liga 1.

„Golul îl dedic viitoarei soții care m-a făcut un bărbat fericit, care mi-a dăruit un băiețel și aștept să vin acasă să mă bucur alături de ei. Am fost liniștit la gol, nu am presat și am încercat, mă bucur că mi-a ieșit și mi-am ajutat echipa. Îi așteptăm și pe cei de la Petrolul alături de un stadion plin și să-i batem.

Noi vrem să promovăm direct, doar cu gândul ăsta plecăm și am greși dacă ne-am gândi la baraj. Cred că i-a ajuns acestei echipe să rămână în Liga a 2-a.”, a precizat Ispas.

Următorul joc oficial pentru Universitatea va avea loc marți, 26 aprilie, de la ora 19:00, cu Petrolul Ploiești, pe Cluj Arena.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.