Noi probleme pentru CFR Cluj? Un impresar cere falimentul clubului din Gruia pentru o datorie de 200.000 euro

Campioana CFR Cluj se confruntă cu mari probleme financiare, iar după situația fostului portar Arlauskis, care a cîltigat un proces la FIFA împotriva feroviarilor pentru o datorie de 560.000 de euro, un alt impresar a dat clubul în judecată și cere falimentul pentru o datorie de 200.000 euro.

Este vorba de impresarul grec Antonis Antoniou, care are de primit de la CFR peste 200.000 euro, iar procesul este deja pe rol, iar litigiul a fost înregistrat pe 13 aprilie, a anunțat Gazeta Sporturilor.

Grecul este un agent care se ocupa în trecut de deplasările CFR-ului, pentru diverse cantonamente și meciuri europene. El nu a fost plătit și astfel cere falimentarea societății.

Astfel, dacă CFR Cluj nu va achita datoriile către impresar și Arlauskis riscă să nu primească licența pentru viitorul sezon al cupelor europene.

Antonis Antoniou a fost un impresar apropiat feroviarilor în perioada, în care echipa a fost condusă de Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan. Acesta este un personaj controversat din fotbalul românesc, iar potrivit unui raport al Centrului Internațional pentru Securitatea Sportului (ICCS), Antoniou ar fi fost implicat la tentativa de trucare a meciului dintre Iordania și Kuweit din 2011, când el s-a aflat la contractarea meciului.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *