Nae Constantin, antrenor Petrolul, fair-play la finalul meciului de pe Cluj Arena: „U” Cluj a meritat victoria

Antrenorul Petrolului Ploiești, Nae Constantin, a fost fair-play la finalul jocului de pe Cluj Arena, câștigat de Universitatea Cluj cu 3-1 și a recunoscut că gazdele au meritat victoria și au făcut un meci foarte bun, dar și greșelile elevilor săi au făcut diferența.

„Un mizerabil început de meci pentru noi și asta ne-a costat, degeaba am revenit. O victorie a gazdelor meritată fără doar și poate și pentru primele 26 de minute. U Cluj ne-a surprins pe greșelile noastre personale, acolo s-a făcut diferența, la primul gol și la golul doi, marcaj inexistent. Am făcut greșeli personale.

U Cluj a făcut un meci bun, nu vreau să dau în niciun jucător, noi câștigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă, asta e clar pentru noi.

Avem nevoie de șase puncte în patru meciuri și cred că suntem capabili să le obținem. Presiunea e în continuare pe U Cluj”, a declarat antrenorul lui Petrolul Ploiești, Nae Constantin, la finalul jocului pierdut în fața Universității Cluj, scor 3-1, pe Cluj Arena.

Am spus-o de fiecare dată, orașe mari, cu stadioane noi, frumoase și cu echipe bune ar fi păcat să nu joace în prima ligă. Ați văzut și dumneavoastră ce se întâmplă în Liga 1. Echipele cu stadioane, cu interes și cu suporteri ar trebui să joace în prima ligă, dar trebuie să merităm să ajungem acolo”, a mai declarat antrenorul ploieștenilor.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *