Tescan, înainte de meciul cu Slobozia: ”Suntem pregătiți, vrem să batem și să urcăm pe locul 1, măcar temporar”

Dragoș Tescan, unul din cei mai buni jucători ai lui ”U” Cluj, a prefațat astăzi meciul cu Unirea Slobozia de sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 15:00.

„Meci la fel de important ca si cel cu Petrolul, care ne poate duce pe locul 1, temporar. Suntem pregătiți, îi așteptăm. Avem moralul ridicat. Ei sunt buni acasă dar suntem gata să le luăm trei puncte. Pe noi nu ne interesează ce fac restul echipelor, suntem la mâna noastră, să câștigăm și să promovăm. Să vezi 14.000 de oameni care te susțin, mi s-a făcut pielea de găină când am intrat cu Petrolul și pentru asta m-am făcut fotbalist”.

Tescan a mai spus că atmosfera la echipă este foarte bună și că aportul familiei,e foarte important. „Am fost susținut de părinți, de tata și de iubită și asta e fundamental pentru mine”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *