Adrian Mihalcea, agresat pe culoar la finalul meciului: „Eu antrenorul Sloboziei, am fost bătut pe culoar. Sunt dezamăgit”

Unirea Slobozia a reușit prima victorie din actualul play-off al ligii secunde, 1-2, tocmai în fieful Universității Cluj, pe Cluj Arena. La final, Adrian Mihalcea a comentat declarațiile din ultima perioadă și a mărturisit că echipa sa nu face jocurile nimănui, ci luptă pentru locul 4 care duce la baraj.

Este o victorie importantă pentru noi. Tindem spre poziția a 4-a care să ne asigure locul de baraj. Nu m-am impacientat. Am pierdut și în minutul 95 și credeam într-o anumită balanță, care a venit astăzi. Nu facem jocurile nimănui. Nu vreau să mă opresc aici, îmi doresc mai mult”, a precizat Mihalcea.

De asemenea, Mihalcea s-m arătat dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la finalul jocului, spunând că și el a primit mai mulți pumni pe culoar.

„Nu știu ce spun ceilalți, dar eu antrenorul Unirii Slobozia am luat pumni pe culoar. Noi ca echipă, totdeauna am fost agresivă, iar dacă sunt anumite intrări mai tari doar arbitrul poate decide. Nu e vina mea că au existat fragmentări, sunt jocuri din 3 în 3 zile și suntem fragili. Cruceru a ieșit pe bune. Sunt dezamăgit că se întâmplă multe lucruri extra fotbal cum ar fi bătaia asta, care nu știu de unde a plecat”, a încheiat Adrian Mihalcea.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *