CFR Cluj – Farul Constanța. Trupa lui Dan Petrescu are nevoie de victorie pentru a se menține în fruntea Ligii I

CFR Cluj va primi în această seară, 1 mai, de la ora 21:30, vizita formației Farul Constanța, pregătită de Gheorghe Hagi, iar feroviarii au nevoie de o victorie de moral pentru a se menține în fruntea Ligii I.

Trupa pregătită de Dan Petrescu se află pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte, iar diferența față de principala urmăritoare, FCSB s-a redus la două puncte, asfel că alb-vișinii sunt obligați să câștige pentru a nu-și complica situația în clasament.

Farul Constanța se află pe locul al cincilea în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte și vine la Cluj pentru un meci fără miză, iar presiunea cea mai mare este pe gazde.

Clujenii vin după victoria la limită obținută pe terenul incomodei formații ilfovene FC Voluntari, scor 0-1, în timp ce constănțenii au cedat categoric cu FCSB etapa trecută pe teren propriu, scor 0-4.

CFR nu îl va avea la dispoziție pentru partida din această seară pe Mario Susic, suspendat, iar Petrescu a luat decizie de a-l trece pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban. Hagi nu îl va avea la dispoziție pe Adrian Petre, care este suspendat.

”Vom întâlni o echipă bună, va fi un meci pe muchie de cuțit. Susic e accidentat și e out, l-am trecut pe Hoban pe listă, ultima resursă. Sper să batem Farul. Meci foarte foarte greu o să fie”, a spus Dan Petrescu.

Meciul va fi arbitraj de o brigadă condusă de Radu Petrescu din București, ajutat de la margine de Daniel Mitruți (Craiova) și Tunyogi Ferencz (Zalău).

Echipe probabile:

CFR Cluj: Letica – Burcă, Yuri, Graovac – Camora, Boateng, Bordeianu, Manea – Deac – Debeljuh, Petrila

Rezerve: Bălgrădean, Dimitrov, Păun, Sigurjohson, Omrani, Chipciu, Dugandzic, Costache, Birligea

Antrenor: Dan Petrescu

Farul Constanța: Aioani – Boboc, Larie, Mladen, Nooijer – Radaslavescu, Artean, Nedelcu – Omoh, Betancor, Pitu

Rezerve: Brănescu, Dussaut, Sali, Moldoveanu, Sârbu, Grameni, Iancu, N. Popescu

Antrenor. Gheorghe Hagi

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *