Petrescu, nemulțumit de prima repriză din victoria cu Farul, dar își asumă vina în totalitate

CFR Cluj s-a impus duminică seara, 1 mai, pe teren propriu, scor 1-0, cu Farul Constanța, dar antrenorul Dan Petrescu a fost nemulțumit de evoluția elevilor săi din prima repriză. Acesta și-a asumat întreaga vină pentru prima parte.

Tehnicianul a recunoscut că a greșit formula de start a meciului cu Farul.

„Farul a fost mult mai bună în prima repriză, jocul lor a fost mai bun, au avut 3 ocazii mari. La pauză am făcut schimbări de sisten și de jucători, iar ei n-au mai avut ocazii. Noi, la una dintre puținele ocazii, am marcat un gol foarte important. 

Mă bucură doar victoria în această seară. În primul rând, cei care au intrat pe teren au făcut diferența, toți. În al doilea rând, fanii au un mare merit astăzi. Aș vrea să le mulțumesc și să vină și la meciul cu Craiova. Ne-au împins de la spate, fără ei nu câștigam”, a spus Dan Petrescu, la DigiSport.

„Dacă ne prezentăm ca în prima repriză de astăzi și la Argeș, e greu. E vina mea în totalitate pentru prima repriză!

Am pregătit meciul cu 3 fundași centrali, apoi m-am răzgândit. Le-am și zis la pauză că am greșit. Am avut noroc că am câștigat, altfel eram vinovat! Am greșit că nu am început cu echipa din repriza a doua”, a mai declarat antrenorul.

Următorul joc oficial pentru feroviari va avea loc sâmbătă, 7 mai, în Trivale, cu FC Argeș, de la ora 20:30.

Foto: Mihai RUSU

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *