Primarul Emil Boc a transmis felicitări lui „U” Cluj după victoria cu CSA Steaua. „Își merită locul pe care îl au”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis Universității Cluj felicitări după victoria obținută miercuri seara, 4 mai, în Ghencea, scor 0-2. Edilul a susținut că elevii lui Erik Lincar își merită locul pe care îl au, iar intrarea în prima ligă este la îndemână.

„Felicitări copiilor acestora. Au făcut un meci extraordinar cu Steaua, au demonstrat că își merită locul pe care îl au și cu siguranță intrarea în prima ligă națională este la îndemână. Acum depinde totul de noi. Dacă ne facem treaba pe teren de acum înainte, cu Hermannstadt avem la Cluj. E important să își continue drumul acesta. Bravo lor„, a declarat Emil Boc la Napoca Live în această dimineață.

Despre situația Bazei Sportive „Dan Anca”, primarul Boc a declarat că sunt probleme juridice în prezent.

E în procese cu proprietarii și cu reglementarea terenului, 70% e revendicat de către altcineva, care e partea propriu-zisă a terenului de fotbal. Obiectivul nostru este să o readucem în patrimoniul primăriei și într-un final să ajungă la Universitatea”, a mai precizat edilul.

Written by 

9 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

One thought on “Primarul Emil Boc a transmis felicitări lui „U” Cluj după victoria cu CSA Steaua. „Își merită locul pe care îl au”

  1. Nu ne prea intereseaza subiectul… Ar fi bine ca in calitate de jurnalisti sa cereti Clubului ”Universitatea” Cluj clarificari in privinta interviului acordat de JUCATORUL Ciobanu in care acesta isi permite sa stabileasca el CINE este continuatoarea Stelei in liga I. Pe noi ca ”U”-isti nu ne intereseaza subiectul, si este incalificabil ca un jucator care imbraca temporar tricoul nostru sa tarasca acest club in scandaluri care nu ne privesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.