CFR Cluj a pierdut procesul cu un jucător împrumutat la o echipă din play-off

CFR Cluj a pierdut un nou proces cu Denis Ciubotariu la Comisia de Recurs a FRF privind anumite datorii financiare către jucătorul împrumutat la FC Voluntari.

Feroviarii au mai pierdut un proces cu jucătorul la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, dar clubul a făcut recurs la acel moment.

În prezent, singura șansă a „feroviarilor” este reprezentată de TAS, fapt care este mai puțin probabil ținând cont că Tribunalul de Arbitraj percepe o taxă importantă pentru a muta procesul la Lausanne.

Pretenții financiare. Admite recursul. Modifică în parte Hotărârea CNSL nr. 60/23.03.2022. Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Ciobotariu Denis, a sumei + TVA reprezentând drepturile financiare restante, precum și a sumei reprezentând taxa de procedură în recurs.

Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 05.05.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul emis de Comisia de Recurs a FRF.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *