U-BT Cluj-Napoca, în fața meciului al doilea al derby-ului cu CSU Sibiu din play-off-ul LNBM: „Ne așteaptă un meci foarte greu”

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania va evolua astăzi, de la ora 19:00, la Sibiu, în meciul doi al seriei cu BC CSU Sibiu din play-off-ul Ligii Naționale. Duelul din Sala Transilvania nu va fi transmis de niciun post de televiziune, dar va fi transmis LIVE pe canalul de Youtube Superbet România.

Patrick Richard și elevii săi au avantajul unei prime victorii, obținute marți, pe teren propriu, scor 89-79, la capătul unui joc ce s-a desfășurat sub semnul echilibrului în prima parte. La pauză, clujenii se aflau la conducere cu 42-41, apoi și-au impus ritmul în partea secundă, iar Stefan Birčević și Andrija Stipanović au combinat pentru 32 de puncte, fiind principalii artizani ai victoriei alb-negrilor.

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat Rareș Uță (14 puncte), în vreme ce Lucas Tohătan și Javion Blake au izbutit câte 13 puncte fiecare. Pe de altă parte, Miguel Angel Hoyo a utilizat o rotație lungă, 10 baschetbaliști jucând cel puțin 8 minute. De notat faptul că șase jucători au înscris peste 10 puncte.

Seria se mută așadar la Sibiu, așa că U-Banca Transilvania vrea să obțină un succes care să pună capăt seriei. Suporterii care doresc să participe la meci pot achiziționa bilete printr-un click AICI.

„Ne așteaptă un meci foarte greu în Sala Transilvania. Știm foarte bine ce înseamnă un astfel de joc și ce presiune pune publicul. Ei își vor dori să câștige și să trimită seria în decisiv. Și noi vrem victoria și sperăm să încheiem seria mâine. Trebuie să jucăm un baschet bun, să fim foarte puternici din punct de vedere fizic și mental. Astfel, numărul greșelilor pe care le facem trebuie să fie aproape de 0 pentru a câștiga”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.