VICTORIE de senzație pentru Potaissa Turda în fața liderului Dinamo

Echipa de handbal masculin AHC Potaissa Turda a reușit o victorie de senzație joi, 5 mai, pe teren propriu, în fața liderului Ligii Zimbrilor, CS Dinamo, scor 32-29 (16-12), într-o partidă care a contat pentru etapa a 24-a.

Turdenii au început în forță confruntarea de pe teren propriu în fața puternicei formații a lui Dinamo și a preluat rapid conducerea, intrând la vestiare după primele 30 de minute cu un avantaj de patru goluri (16-12).

În partea a doua, bucureștenii au forțat egalarea și s-au apropiat periculos pe tabelă, dar Ghiță, Pavel și Thalmaier au fost la înălțime și au scuturat plasa porții oaspeților.

În urma acestui succes surprinzător, Potaissa a acumulat 55 de puncte în clasament, în timp ce Dinamo a rămas în fruntea Ligii Zimbrilor cu 64 de puncte.

Pentru Potaissa Turda au marcat în partida cu Dinamo: Ghiță (9), Pavel (5), Thalmaier (5), Dumitriu (4), Ghivil (3), Lazăr (2), T.Pințoiu (2), Talas (1) și Pop (1)

Au mai evoluat Șelaru, Freiwald – Ciortea, Totoi, Putnoky, G.Pințoiu, Vereș.

Etapa viitoare, Potaissa se va deplasa la Baia Mare pentru duelul cu Minaur, miercuri, 11 mai, de la ora 16:00.

© FOTO: Simion Tătaru / www.ActionFoto.ro

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *