Mobilizare generală a fanilor lui „U” Cluj pentru meciul decisiv de marți cu Hermannstadt

Fanii Universității Cluj au început o campanie generală de mobilizare și îi cheamă pe toți clujenii la stadio pentru meciul de marți, 10 mai, de la ora 19:30, cu FC Hermannstadt, decisiv în lupta pentru promovare.

În cazul unei victorii a elevilor pregătiți de Erik Lincar, Universitatea va fi promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

Astfel, suporterii au umplut orașul în această noapte cu bannere cu mesaje mobilizatoare pentru a chema oamenii la stadion, pe podurile din Cluj-Napoca.

„Marți, U Cluj va promova, vom scrie împreună istoria” sau „Marți, ora 19:30, ne vedem în tribună, de data asta n-aveți nicio scuză!”, sunt doar două dintre mesajele suporterilor afișate în mai multe puncte din oraș.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *