ATMOSFERĂ de Liga 1 pe Cluj Arena la meciul promovării dintre „U” Cluj și Hermannstadt. Cerere în căsătorie la pauză – VIDEO

Stadionul Cluj Arena a fost luat cu asalt de peste 20.000 de spectatori pentru a-i încuraja pe elevii pregătiți de tehnicianul Erik Lincar în meciul promovării cu FC Hermannstadt.

Partida a început cu o ploaie de role de hârtie aruncate pe pistă, iar fanii au „bubuit” stadion cu o mai multe petarde aruncate în teren, creând o atmosferă electrizantă la cel mai important meci al sezonului pentru „șepcile roșii”.

La pauza meciului a avut loc un moment inedit cu un fan al Universității Cluj, Alexandru, care și-a cerut iubita în căsătorie, cu susținerea Peluzei Șepcile Roșii și a clubului. Cei doi au primit câte un tricou oficial de joc, iar tânăra Alexandra a spus „DA” în fața unui întreg stadion, iar la final suporterii din peluză le-au strigat „Casă de piatră”.

VIDEO – Cererea în căsătorie

Written by 

9 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.