Ce VIP-uri clujene au venit la meciul ”U” Cluj cu Hermmanstadt Sibiu

Meciul Universitatea Cluj-Hermmanstadt Sibiu a trezit un mare interes si în rândul unor VIP-uri clujene. La meci a venit, după foarte mult timp primarul Emil Boc care a fost însoțit de viceprimarul Dan Tarcea. Ei au fost întâmpinați de președintele lui ”U„ Cluj, Radu Constantea, toți colegi in Partidul Național Liberal (PNL).

La meci a venit, ca si la celelalte din sezon, mareLE jucator, simbol al lui ”U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, De asemenea la meci a asistat si prorectorul UBB, Dan Lazăr. UBB e membru fondator al asociației pe care funcționează clubul din 2016.

Prorectorul UBB, Dan Lazăr (in mijloc, cu mâinile încrucișate) stă de vorbă cu președintele Radu Constantea
Patrick Ciorcilă, actionar Sports Festival, in centru, cu bluză neagră
Viceprimarul Dan Tarcea (cămașă albastră) stă de vorbă cu prorectorul UBB, Dan Lazăr

Mulți alți foști jucători ai lui ”U” inclusiv din anii 80, 90 si 2000 au fost văzut de reporterul Sportul Clujean la acest meci dar si reprezentanți ai sponsorilor.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *