Marius Măldărășanu: „O victorie mare pentru noi. M-a dezamăgit atitudinea lui Erik Lincar de la final”

Sibienii de la FC Hermannstadt au învins marți seara, 10 mai, pe Universitatea Cluj, scor 1-2, în urma golurilor marcate de Paraschiv și Alhassan și pleacă cu prima șansă la promovare de pe locul secund. La finalul partidei, Măldărășanu s-a arătat încântat de victoria echipei sale și de atitudinea elevilor săi și speră la cel puțin un punct CSA Steaua.

Chiar dacă am câștigat, promovarea încă se joacă. Mai avem un meci cu CSA Steaua și sperăm să scoatem măcar un punct. A fost o luptă mare împotriva Universității, locul 2, locul 3 mai mereu între noi. O victorie mare, un joc destul de urât, dar cele mai importante sunt cele 3 puncte. Pe noi nu trebuie să ne influențeze scandările. ” a spus antrenorul Hermannstadt-ului.

Am declarat că în tot sezonul contra noastră au existat două greșeli mari, cu „U” Cluj în sezonul regular și cu Petrolul etapa trecută, care au influențat rezultatul și clasamentul. Și arbitrii sunt oameni, dar în deciziile lor stau soarta staff-ului, jucătorilor sau antrenorilor”, a mai precizat Măldărășanu.

Deranjat de atitudinea lui Lincar

„N-au fost incidente la tunel, sub nicio formă. M-a deranjat atitudinea lui Lincar, cu care am vrut ă dau mână, dar care s-a întors cu spatele. Eu când am pierdut la Mediaș, am venit, am fost bărbat și l-am felicitat. eu vreau doar să ne respectăm.”, a spus Marius Măldărășanu.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *