Președintele lui CFR Cluj a explicat de ce au refuzat arbitri străini la meciul cu FCSB

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, a dezbătut situația refuzului arbitrilor străini pentru meciul cu FCSB, în ultima etapă a play-off-ului.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca la Buzău și va fi confruntarea care va decide viitoarea campioană a României.

Roș-albaștrii și-ar fi dorit arbitri străini, dar oficialii din Gruia au refuzat propunerea. Președintele Balaj a explicat decizia refuzului.

„Subiectul a apărut în urma unei discuții pe care am avut-o cu un oficial de la FCSB, am fost întrebat dacă aș fi de acord cu arbitri străini. Am rămas surprins de întrebare, pentru că doar cu câteva zile înainte i-au lăudat pe arbitrii români, i-au făcut doctori.

Nu pot decât să mă bucur și am apreciat acele declarații. La rândul meu, am fost invitat să arbitrez meciuri în alte țări și s-a încercat o anumită influențare, dar până la urmă depinde de fiecare arbitru în parte și de cât de mult își respectă meseria.

Nu am fost încântat de propunere, ulterior cei de la FCSB au venit cu clarificări, se pare că nu-și doresc nici ei arbitri străini, au avut anumite discuții interne”, a spus președintele campioanei la Pro Arena.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.