„Frații” își dau întâlnire sâmbătă pe Piezișă înainte de primul meci de baraj dintre „U” Cluj și Dinamo

Galeriile cluburilor Universitatea Cluj și Dinamo își vor da întâlnire sâmbătă, 21 mai înainte de primul meci de baraj pentru promovarea în Liga 1 pe strada Piezișă, locul tradițional al fanilor „șepcilor roșii”.

Dinamoviștii vor pleca de la București cu autocare, mașini personale, tren sau avion pentru a fi alături de „câinii rosii” pe Cluj Arena, în duelul „frățesc” cu „U” Cluj.

În curând vom anunța detalii despre transport și bilete la meci (intră toată lumea!). Ne organizăm și la mașini personale, tren, avion. Un lucru e cert, SÂMBĂTĂ, LA PRÂNZ, CU TOȚII PE PIEZIȘĂ! MOBILIZARE URIAȘĂ!

DINAMO SUNTEM NOI ȘI SUNTEM FRAȚI CU VOI!”, a anunțat Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

Partida va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 20:30, în nocturnă, pe Cluj Arena, iar returul peste o săptămână, la București, duminică, 29 mai, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

One thought on “„Frații” își dau întâlnire sâmbătă pe Piezișă înainte de primul meci de baraj dintre „U” Cluj și Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.