Gabriel Giurgiu a răspuns acuzațiilor antrenorului Adrian Mihalcea: „Dacă intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape”

Managerul sportiv al Universității Cluj, Gabriel Giurgiu, a lansat o poziție oficială a clubului ca urmare a declarațiilor antrenorului celor de la Unirea Slobozia, Adrian Mihalcea.

Mihalcea a atacat Universitatea Cluj la finalul ultimului meci din play-off-ul ligii secunde, acuzând-o de jocuri de culise.

Giurgiu a demontat acuzațiile tehnicianului.

„În legătură cu declarațiile domnului Mihalcea după meciul Sloboziei cu Petrolul, în care s-a legat de Universitatea Cluj, spunând că „ne-am dat pantalonii jos”, doresc să-i transmit să nu pună vreodată la îndoială corectitudinea acestui club, iar dacă noi intram în jocuri de culise, poate eram promovați de câteva etape.

Pe noi nu ne interesează acest lucru și Adrian Mihalcea trebuie să își vadă de antrenorat și să nu se lege de altă echipă. Probabil a fost o frustrare a sa, pentru că nu a reușit să câștige acel meci, chiar dacă Petrolul a venit cu o echipă mai puțin experimentată și a dat șansa altor jucători să evolueze.

Ar trebui să își vadă de echipa lui, de ceea ce are de făcut și să nu se mai lege vreodată de Universitatea Cluj, o echipă emblematică, cu istorie, care nu își pătează numele în astfel de meciuri și care nu va încerca niciodată să câștige meciurile în afara terenului.

Chiar ar fi interesant de știut dacă punctul de vedere al domnului Mihalcea este susținut și de conducerea clubului Unirea Slobozia”, a declarat Gabriel Giurgiu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *