Boiciuc, atacant „U” Cluj, după victoria cu Dinamo: „E unul dintre cele mai importante goluri ale mele. Toată echipa a muncit”

Atacantul Alexandru Boiciuc cel care a marcat golul de 2-0 în victoria Universității Cluj cu Dinamo a declarat în conferința de presă de la finalul partidei că reușita sa din minutul 83 că este cel mai important gol ale lui, iar toată echipa a muncit pentru această victorie.

„Sunt foarte recunoscător publicului care a venit în număr atât de mare și chiar am simțit suportul lor și am simțit pe teren că e un altfel de meci, s-a simțit presiunea și zic eu că am reușit să facem față.

Da, cred că e unul dintre cele mai importante goluri ale mele, după ce am avut și ratarea aia singur cu portarul. Marcarea golului a fost doar punctul care a oferit publicului șansa de a vedea întreaga muncă a echipei. Toată echipa a muncit pentru acest gol și eu doar am pus punctul”, a declarat atacantul Alexandru Boiciuc, la finalul meciului câștigat cu Dinamo, scor 2-0.

Meciul doi de baraj dintre Dinamo și Universitatea Cluj va avea loc duminică, 29 mai.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.