Cum a văzut Ioan Ovidiu Sabău barajul ”U” Cluj – Dinamo 2-0: ”U” a fost mai bună și a meritat victoria”

Fosta legendă a celor două echipe, Ioan Ovidiu Sabău, a analizat în studioul PrimaSport meciul tur din barajul dintre Universitatea si Dinamo, câștigat de studenți.

„Echipa mai bună clar a fost Universitatea. A pregătit mai bine jocul, a arătat mai bine fizic. Venea după 3 înfrângeri, erau greu să îi refaci mental pe jucători, dar iată că până la urmă îşi doresc cu toţii de acolo să promoveze. A contat foarte mult aportul suporterilor, au fost extraordinari, au venit în număr foarte mare.

Lincar a pregătit mai bine jocul, clar a meritat Universitatea această victorie, în prima repriză puteau să facă 2-0 sau 3-0. A fost acel fault din postură de ultim apărător, se putea da şi roşu.

Clar, sunt şanse foarte mari să promoveze în prima ligă, depinde de ei în momentul acesta. Nu aş vrea să critic Dinamo, deoarece aş lua meritele celor de la Universitatea, care au jucat extraordinar”, a declarat Sabău la Prima Sport.

Sabău a jucat în cariera lui la ambele cluburi si la naționala României, iar la Universitatea a fost și în conducere acum 4 ani.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *